Welkom bij Letsellijn!

Wij zijn een groep enthousiaste en gekwalificeerde letselschade-experts op één lijn die samen hard werken aan de juridische dienstverlening van heden. Wij geloven dat er nogal wat anders kan in onze branche en daarom werken wij ook net even wat anders. Wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om voor u de maximale schadevergoeding te verhalen.

Direct uw schade melden

Welkom bij Letsellijn!

Wij zijn een groep enthousiaste en gekwalificeerde letselschade-experts op één lijn die samen hard werken aan de juridische dienstverlening van heden. Wij geloven dat er nogal wat anders kan in onze branche en daarom werken wij ook net even wat anders. Wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om voor u de maximale schadevergoeding te verhalen..

Direct uw schade melden

Deel uw juridische zorgen met onze specialisten

Er wordt over letselschade stevig onderhandeld. Alleen goed gefundeerde claims worden gehonoreerd. Daarom bent u bij Letsellijn aan het goede adres, want verzekeraars betalen niet graag uit.

Indien nodig schakelen we onze artsen, arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en/of advocaten in. Met onze deskundigen en experts gaan wij samen met u de strijd aan.

Direct contact

Volledig gratis dienstverlening

U kunt bij ons inzichtelijke processen, géén kosten en vooral duidelijkheid verwachten. Onze kosten kunnen wij namelijk verhalen op de veroorzaker van de schade, dus daar heeft u geen omkijken naar. Wij houden dus ook geen percentage in.

Pas als blijkt dat er een juridische procedure nodig is om een resultaat te kunnen behalen, is er een kostenrisico. Dat bespreken we vooraf met u. U komt zo nooit voor verrassingen te staan.

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent, welke opties u heeft en wat de gevolgen van uw keuzes zijn. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkst. Want bij ons draait alles om uw keuzes. Bij ons zit u aan het stuur en u kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw oplossing te bereiken. Het laatste dat u wilt is namelijk een prima juridisch resultaat, dat niet voelt als een oplossing. En wat heeft u er dan eigenlijk aan? Wij gaan daarom verder dan de regels, de wetten en uitspraken. Wij leren u graag kennen zodat we echt begrijpen waar het om draait.

.

Neem contact met ons op via info@letsellijn.nl of per telefoon: 010 – 261 32 34. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp: 06 – 11 60 25 68 of via Facebook Messenger.

 

Samenwerkingspartners

Waarom kiezen voor Letsellijn?

Gratis intake en dienstverlening
Wij komen bij u thuis
Snel, persoonlijk en eerlijk advies
Maximale schadevergoeding
MKB-loonschade verhalen

Claim nu
Leg uw zaak voor:
010 261 32 34

ma – vr: 09:00 tot 17:30 uur