Home | Second Opinion
MEER DAN 95% ZAKEN OPGELOST

Second Opinion

Een second opinion bij letselschade is altijd mogelijk. U kunt bij een ervaren en deskundig letselschadespecialist van Letsellijn een second opinion aanvragen voor uw letselschadezaak als u niet tevreden bent over uw huidige belangenbehartiger. Wij beoordelen of het afwikkelingsvoorstel (de schadevergoeding) dat aan u is voorgelegd wel fair en reëel is.

Bent u verwikkeld in een letselschadezaak? Dan kunt u in elk stadium een second opinion aanvragen. Het maakt daarbij niet uit of uw belangenbehartiger iemand van uw rechtsbijstandverzekering is, een letselschadeadvocaat of een letselschadebureau. Door Letsellijn in te schakelen voor een second opinion bij letselschade kunt u vertrouwen op:

  • Altijd de beste resultaten
  • Alles in goed overleg
  • Een eerlijk juridisch advies

Niet tevreden over de behandeling van uw letselschadezaak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion. Wij kunnen uw letselschadezaak in de meeste gevallen kosteloos overnemen.

Letselschade claimen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of vul onderstaande formulier in.
* Verplichte velden
loading
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

OVER LETSELLIJN

Waarom kiezen voor Letsellijn?

Wij zijn een groep enthousiaste en gekwalificeerde letselschade-experts op één lijn die samen hard werken aan de juridische dienstverlening van heden.
Check Icon
Gratis intake en dienstverlening
Check Icon
Wij komen u thuis bezoeken
Check Icon
Snel, persoonlijk en begrijpelijk advies
Check Icon
Maximale schadevergoeding
Check Icon
MKB-loonschade verhalen
Lees meer

Wij kunnen namens u de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk stellen en kosteloos uw schade verhalen.

Deze website maakt gebruik van cookies.
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.
Accepteren